4 banorët që shpëtojnë nga largimi prej shtepisë It’s My Home

Prime i kësaj jave ishte me plotë surpriza e befasi.

Gjashtë banorë ishin të në votime këtë javë.

Më poshtë shihni videon ku katër prej tyre shpëtuan.

Banorët që shpëtuan janë; Shkurta, Kria, Greku dhe Elmedina.

Mirëpo, Shkurta ishte me një votim tjetër, se a duhej të përjashtohej nga shtëpia, a po jo?

Temat
It's My Home

Të afërta