Greku nuk ja pëlqen gatimin e Elmedinës, qet kajde

Elmedina ka gatuar pogaqe. Ajo i pyet se a ke e mirë? Greku thotë jo. “Ke harru me qit diçka”, thotë ai. Edhe Magi thotë se nuk është e...

Elmedina ka gatuar pogaqe.

Ajo i pyet se a ke e mirë?

Greku thotë jo.

“Ke harru me qit diçka”, thotë ai.

Edhe Magi thotë se nuk është e mirë.

Shija thonë se nuk është e mirë dhe po i mungon diçka.

Shihni reagimin e Elmedinës pastaj.

Temat
It's My Home

Të afërta