Albiosi: Kom me qu Arditin e Shkurtën në pushime në Turqi

Albiosi fliste me Kushtrimin dhe Arditin.

Ai thotë ndër tjera se ka me i qu në Turqi Arditin e Shkurtën.

Kushtrimi i thotë e pse edhe “mua jo”.

Albiosi i thotë Arditit se “unë i mbajë fjalët”.

Shihni pamjet:

Temat
It's My Home

Të afërta