Shkurta i bon thirrje regjisë me dënu Arditin, ai çartet krejt

Shkurta dhe Arditi kanë vazhduar tensionimin mes tyre.

Pas një debati të ashpër Arditi u bë gati ta lëshoj shtëpinë.

Mirëpo, aty shkoi Shkurta dhe filloi t’i flas.

Ajo i fliste me një ton të lartë, ndërsa Arditi u ndal dhe u shtri në shtrat.

Pas kësaj, Shkurta thërret regjinë që ta dënoj atë, pasi nuk ka të drejt që të shtrihet.

Pas thirrjes së Shkurtës, çartet Arditi.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta