Shkurta e Arditi shumë të afruar, shihni se çfarë bëjnë

Shkurta e Arditit pas përplasjeve mes vete janë pajtuar.

Ata shihen së bashku.

Edhe kur përlahen prapë duhen.

Kësaj radhe Shkurta i gjuhet në preher Arditit dhe e përqafon.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta