Shkurta Arditit: “M’u ke ba bajat”

Shkurta ishte duke fjetur.

Arditi ishte zgjuar më herët dhe kishte shkuar që ta zgjonë edhe atë.

Me përkdhelje e ledhatime e zgjoi nga gjumi.

“Po du me flejt e s’po du me i pa do dytyra e do zana”, thotë ajo.

“Jeni ba bajat”, shton tutje ajo.

“Krejt jeni ba bajat”, potencon ajo.

Shihni reagimin e Arditit.

Temat
It's My Home

Të afërta