Kushtrimi e shtin Elmedinen n’tush me gjithë tesha, lahen bashkë

Kushtrimi ka kapur Elmedinën dhe ka shti në tush.

Elmedina reziston dhe nuk dëshiron që ta bëj këtë me tesha.

Megjithatë Kushtrimi ka vendosur!

Ai e merr atë dhe e fut brenda.

Pastaj lëshon ujin dhe të dy lagen.

Pas kësaj ata kanë filluar të lahen së bashku.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta