Kri nervozohet shumë, ja nis me kajt

Kri ka filluar të qaj.

Ajo nisi të qanë pasi u nervozua.

Ajo ishte duke u nervozuar me Magin.

Ajo flet për Arditin dhe Elmedinën.

“Du të më lajnë rehat”, thotë ajo.

Shihni videon dhe kuptojeni se çfarë thotë Kri për Shkurtën e Arditin dhe Elmedinën.

Temat
It's My Home

Të afërta