Kri befasohet me dhuratat nga Igli dhe ndjekësit – shihni sa shumë ka!

Igli e ka befasuar Krinë me disa dhurata që i ka bë.

Kria pasi e kuptoni këtë, është emocionuar mjaft shumë.

Por këto nuk ishin dhuratat e vetme për të.

Ajo në vazhdimësi po merr dhurata nga ndjekësit.

Shihni më poshtë dhuratat e Krisë.

Temat
It's My Home

Të afërta