“Jom mundu me largu ama s’po muj, po tutna çka thotë familja” – Shkurta folë për Arditin

Shkurta dhe Elmedina kanë folur për Arditin dhe prindërit e saj.

Ajo thotë se po tutet prej tyre dhe po i vjen marre se nuk e kanë pa kurrë me një djalë.

Shkurta thotë se është mundu me largu Arditin, por nuk po mundet.

Elmedina i thotë është djalë i mirë dhe mos ta largon.

Këto kanë folur edhe për gjestet që po i bëjnë me Arditin.

Shihni videon më poshtë.

Temat
It's My Home

Të afërta