“Dreqi m’shtini me ngri kryt” – Shkurta kallëzon pse nuk e ka pranu dënimin e regjisë

Shkurta dhe Elmedina kanë biseduar mes vet.

Elmedina i thotë asaj “je budallicë”.

“Po e di”, thotë Shkurta.

“Mos bë më qësi senesh”, i thotë Elmedina.

“Dreqi me ka shti”, thotë Shkurta.

Kjo bisedë ishte për dënimin që regjia ia ka dhënë Shkurtës, por që ajo nuk e ka pranu.

Shihni videon dhe shikojni se për çfarë po flasin.

Temat
It's My Home

Të afërta