Baba i lejon banorët me pi veç 1 cigare krejt bashkë, çartet Shkurta: Mos më shtini me i mbytë krejt banorët

Banorët janë befasuar nga Baba.

Ai u ka thanë se kanë drejtë më pi 1 cigare.

Por jo 1cigare për banorë, por të gjithë banorët vetëm një cigare.

Kur e kuptuan banorët këtë kanë reaguar të gjithë.

Më e zëshmja ishte Shkurta dhe Elmedina.

Shkurta tha “mos më shtini me i mbytë krejt banorët për këtë cigare”.

Shihni videon.

Temat
It's My Home

Të afërta