Arditi ja nis me kajt sherri i Shkurtës

Pas tensionimit të situatës mes Shkurtës dhe Arditit, ky i fundit ka filluar të qaj.

Krejt kjo pasi Shkurta dhe ai janë përla për disa ditë me radhë.

Pas këtyre parlarjeve ai edhe deshi ta lëshoj shpinë.

Mirëpo, u qetësua nga Shkurta, dhe nuk doli, megjithatë nervoza mes tyre është rritur.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta