Arditi ik prej Shkurtës, eskalon prej nervozes

Arditi dhe Shkurta vazhduan biseden e tensionuar.

Shkurta e thërret Arditin që t’i afrohet dhe ai nuk e bën një gjë të tillë.

Edhe pse ishte larg, ai i ku edhe më larg prej saj.

Shkurta i thotë mos ik si fëmijë i vogël.

Shkurta mundohet me qetësu situatën, por ai vazhdon të mbetet i nervozuar.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta