Arditi don me dalë nga Shtëpia, Shkurta i reagon ashpër

Arditi e Shkurta po vazhdojnë akoma përplasjen mes tyre.

Arditi shkoi dhe i bëri teshat gati për të dalë nga shtëpia.

Shkurta shkon pastaj dhe i reagon ashpër.

“Je tu m’dashtë me m’qit keq, mos e rrej as veten as publikun”, thotë Shkurta.

Shihni debatin e ashpër mes tyre.

Temat
It's My Home

Të afërta