Antigona hyn në It’s My Home, bashkë me Ardisen e banorët rregullojnë bredhat për me fitu cigare

Antigona dhe Ardisa kanë befasuar banorët në It’s My Home.

Ato kanë hyrë brenda shtëpisë për të rregulluar bredhat.

Dy bredha së bashku me banorët i kanë rregulluar.

Kjo ndihmë pastaj ishte shpërblim me cigare për banorët.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta