Përmbledhja/ Banorët marrin plotë dhurata, Shkurta çartet me Arditin

Në videon më poshtë, mund të shihni përmbledhjen e ditës së 87 në It’s My Home.

Në këtë ditë ndodhën shumë gjëra.

Befasi, emocione, lotë, dhurata e piskama.

Banorët janë befasuar me shumë dhurata nda ndjekësit.

Shkurta e Arditi janë përplasur ashpër mes vete.

Për të shikuar këto dhe shumë gjëra të tjera, shihni videon më poshtë.

Temat
It's My Home

Të afërta