Arditi e Shkurta i bëjnë fytyrat qesharake, shkrihen tu kesh

Shkurta e Arditi nuk kanë ndaluar duke qeshur.

Ata kanë luajtur një lojë mes vete.

Kjo lojë ishte që ti bëjnë fytyrat qesharake.

Duke bë kështu nuk ndalen së qeshuri.

Arditi i thotë mos të bëjë më kësi gjeste.

Shkurta vazhdon t’i bëj dhe të qeshin me zë të lartë.

Ajo i thotë Elmedinës se po qeshin me lot.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta