Shkurta nervozohet me Arditin, i gjuan sene prej tavolinës – Arditi çartet: “Nuk bëhet hajgare”

Shkurta e Arditi po vazhdojnë diskutimin mes tyre. Ata edhe po përqafen edhe po nervozohen. Shkurta tu e prek Arditin e bën nervoz. “Po fol palidhje”, po thotë ai....

Shkurta e Arditi po vazhdojnë diskutimin mes tyre.

Ata edhe po përqafen edhe po nervozohen.

Shkurta tu e prek Arditin e bën nervoz.

“Po fol palidhje”, po thotë ai.

“Çka po bëj këtu”, thotë Shkurta.

Pastaj nervozohen që të dytë dhe rrisin zërin.

Shkurta nervozohet dhe çohet e gjuan me gjëra Arditin.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta