Greku i gjuan kungja Arditit, ja nisin m’u përla

Banorët po qëndrojnë në dhomën e ndejes. Kri dhe Greku thonë se disa po duan vota. Greku thotë se nuk po dinë asgjë. Arditi thotë se nuk është në...

Banorët po qëndrojnë në dhomën e ndejes.

Kri dhe Greku thonë se disa po duan vota.

Greku thotë se nuk po dinë asgjë.

Arditi thotë se nuk është në zorë për vota.

Greku i ndërhynë se nuk është atraktiv.

Shihni videon dhe kuptojeni se çfarë ndodhi pastaj.

Temat
It's My Home

Të afërta