Arditi ja heq mustaqet Albiosit

Arditi ia ka hequr mustaqet Albiosit. Shkurta i ka thënë që t’ia heq mirë. “Edhe më mirë po dukesh”, thotë Shkurta. Arditi e ngucë, i thotë t’i heqi edhe...

Arditi ia ka hequr mustaqet Albiosit.

Shkurta i ka thënë që t’ia heq mirë.

“Edhe më mirë po dukesh”, thotë Shkurta.

Arditi e ngucë, i thotë t’i heqi edhe vetullat.

Elmedina dhe Shkurta bërtasin teksa e shikojnë.

“Po dukesh shumë më mirë”.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta