“Kom twerkirat veç me e nervozu Arditin” – Shkurta e pranon

Arditi e Shkurta janë çift brenda shtëpisë. Ata janë nervozuar mes vete. Kjo pasi Shkurta bënte twerk dhe Arditit nuk i pëlqente kjo. Arditi mendon që edhe kur dalin...

Arditi e Shkurta janë çift brenda shtëpisë.

Ata janë nervozuar mes vete.

Kjo pasi Shkurta bënte twerk dhe Arditit nuk i pëlqente kjo.

Arditi mendon që edhe kur dalin jashtë do të jenë shumë mirë.

Shkurta e ka pranuar se këtë e ka bë për ta nervozuar Arditin.

Më poshtë shini videon.

Temat
It's My Home

Të afërta