“Prej sot jom single” – Shkurta e çartë Arditin, ja nis me tëerkirat

Shkurta e ka çartë Arditin. Ajo ka thënë se “prej sot është single”. Pas kësaj, ajo është çuar dhe ka tërkirat. Bashkë me të kanë tëerkirat edhe Elmedina dhe...

Shkurta e ka çartë Arditin.

Ajo ka thënë se “prej sot është single”.

Pas kësaj, ajo është çuar dhe ka tërkirat.

Bashkë me të kanë tëerkirat edhe Elmedina dhe Florenti.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta