Kri i kcen balet Grekut, e bon nervoz

Banorët kanë ba shaka me Grekun. Ai ishte i ulur në karrige. Kri i ka uruar ditëlindjen dhe ka kcy balet para tij. Greku është nervozuar me këtë. Pastaj...

Banorët kanë ba shaka me Grekun.

Ai ishte i ulur në karrige.

Kri i ka uruar ditëlindjen dhe ka kcy balet para tij.

Greku është nervozuar me këtë.

Pastaj edhe Elmedina është çuar dhe ka kcy.

Më poshtë shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta