Albiosi ja then ni VO n’kry Florentit dhe ik shpejt

Albiosi ka befasuar Florentin. Ai ishte fjet, ndërsa Albioni shkon e merr një vezë dhe ia thyen në kokë. Pasi ia then vonë Albiosi ik shpejt. Florenti thotë “ma...

Albiosi ka befasuar Florentin.

Ai ishte fjet, ndërsa Albioni shkon e merr një vezë dhe ia thyen në kokë.

Pasi ia then vonë Albiosi ik shpejt.

Florenti thotë “ma se i kam ternerkat e bardha”.

Shihni me poshtë videon.

Temat
It's My Home

Të afërta