Shkurta ia mëshon Arditit, ia thyen vezët!

Shkurta dhe Arditi po qëndronin në oborrin e shtëpisë. Ai kishte fsheur diçka kurse Shkurta po kërkonte t’i tregonte se çfarë kishte. Ajo ia mëshon disa herë. Megjithatë Arditi...

Shkurta dhe Arditi po qëndronin në oborrin e shtëpisë.

Ai kishte fsheur diçka kurse Shkurta po kërkonte t’i tregonte se çfarë kishte.

Ajo ia mëshon disa herë.

Megjithatë Arditi nuk tregonte njëherë.

Më vonë i tregoi se janë vezë.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta