Baba i shtin krejt banorët në Dhomën e Kuqe, ata tranohen t’u bërtit

Baba vendosi që banorët të hyjnë në Dhomën e Kuqe. Ata u mbledhën dhe hynë që të gjithë. Baba fillon të bëjë shaka me ta. Thotë po e provojnë...

Baba vendosi që banorët të hyjnë në Dhomën e Kuqe.

Ata u mbledhën dhe hynë që të gjithë.

Baba fillon të bëjë shaka me ta.

Thotë po e provojnë sa vetë po i nxen Dhoma e Kuqe.

Ai u thotë që të këndojnë e të kërcejnë.

Banorët fillojnë të bërtasin.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta