Elmedina e mashtron Kushtrimin dhe arratiset nga burgu, ja çfarë bëri ai pastaj

Elmedina është munduar të mashtron Kushtrimin. Ajo ishte në burg dhe del nga burgu. Kushtrimi ia hap derën që ajo të shkojë në banjë. Megjtihatë ajo fillon të arratisej....

Elmedina është munduar të mashtron Kushtrimin.

Ajo ishte në burg dhe del nga burgu.

Kushtrimi ia hap derën që ajo të shkojë në banjë.

Megjtihatë ajo fillon të arratisej.

Mirëpo, Kushtrimi e nxen dhe e kthen përsëri në burg.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta