Baba pajton Eltonin dhe Grekun në It’s My Home

Eltoni kishte hyrë në It’s My Home së bashku me babën. Ai nuk po fliste vetëm me Grekun. Një ‘armiqësi’ e vjetër si duket ishte arsyeja pse ata nuk...

Eltoni kishte hyrë në It’s My Home së bashku me babën.

Ai nuk po fliste vetëm me Grekun.

Një ‘armiqësi’ e vjetër si duket ishte arsyeja pse ata nuk u përshëndetën.

Megjithatë, aty ishte baba që i mori gjërat nën kontrollë.

Ai i pajtoi Eltonin dhe Grekun.

Shihni pamjet teksa përqafohen të dy.

Temat
It's My Home

Të afërta