Shkurta e përqafon, e puthë Grekun para Arditit!! Habitet Arditi…

Në oborrin e shtëpisë ishte Arditi, Shkurta dhe Greku. Greku ishte i mërzitur me Baben. Shkurta i kërkon të afrohet afër tyre. Pasi vjen Greku Shkurta e përqafon dhe...

Në oborrin e shtëpisë ishte Arditi, Shkurta dhe Greku.

Greku ishte i mërzitur me Baben.

Shkurta i kërkon të afrohet afër tyre.

Pasi vjen Greku Shkurta e përqafon dhe e puthë.

Arditi habitet.

Ai thotë se po bën gjeste palidhje.

Shihni videon.

Temat
It's My Home

Të afërta