Qikat debatojnë ashpër dhe ofendojnë njëra tjetrën, Antigona e Valoni i kritikojnë shumë

Vajzat që janë brenda shtëpisë kanë debatuar ashpër mes vete. Krejt kjo ka ndodhë për disa akuza që kanë shpërthyer brenda shtëpisë dikush është puthur në qoshe. Por, këto...

Vajzat që janë brenda shtëpisë kanë debatuar ashpër mes vete.

Krejt kjo ka ndodhë për disa akuza që kanë shpërthyer brenda shtëpisë dikush është puthur në qoshe.

Por, këto akzua nuk po shihen që janë të vërteta, pasi nuk ka ndodhur një gjë e tillë.

Për këtë debat të ashpër, kanë reaguar Antigona dhe Valoni.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta