“OJ MICKOJ! U bane ti me knu sure” – Dina e Greku lëshojnë kungja krejt kohën

Greku dhe Elmedina janë përplasur përsëri mes vete. Kjo përplasje mes tyre ndodhi në kuzhinë. Greku u përgatitke për të hëngër bukë. Aty afër ishte edhe Elmedina. Të dy...

Greku dhe Elmedina janë përplasur përsëri mes vete.

Kjo përplasje mes tyre ndodhi në kuzhinë.

Greku u përgatitke për të hëngër bukë.

Aty afër ishte edhe Elmedina.

Të dy kanë lëshuar fjalë të rënda ndaj njëri tjetrit.

Shihini videon e plotë.

Temat
It's My Home

Të afërta