“Jeni puthë nëpër qoshe, nëse Igli është i lirë po e nxa unë” – Filloreta akuzon Krinë, kapen keq

Kri dhe Filloreta janë përplasur mes vete. Arsyeja ishte Igli. Filloreta ka thënë se janë puthur në qoshe. Kri ia përmend Filloretes se ka thënë se ka pëlqëim për...

Kri dhe Filloreta janë përplasur mes vete.

Arsyeja ishte Igli.

Filloreta ka thënë se janë puthur në qoshe.

Kri ia përmend Filloretes se ka thënë se ka pëlqëim për Krinë.

Ato janë përplasur ashpër për Iglin.

Kri thotë se Igli s’ka pëlqëim për Filloreten.

Temat
It's My Home

Të afërta