Djemtë e zbulojnë që banori i ri po tranohet pas Elmedinës

Djemtë e shtëpisë It’s My Home, kanë zbuluar se Kushtrimi po shashtriset pas Elmedinës. Ata e kanë zbuluar edhe një shkrim të tij, me të cilin ka ka shkruar...

Djemtë e shtëpisë It’s My Home, kanë zbuluar se Kushtrimi po shashtriset pas Elmedinës.

Ata e kanë zbuluar edhe një shkrim të tij, me të cilin ka ka shkruar për Elmedinën.

Në atë letër shkruhet: “Elmedina shumë e budallicë”, por, banorët thonë se ka dashur të shkuarn “Elmedina shumë e mirë”.

Pastaj reagon Elmedina dhe banori i ri.

Më poshtë pamjet se çfarë ndodhi pastaj.

Temat
It's My Home

Të afërta