“11 goja janë këtu, dikush po mi ndryshon fjalët” – Filloreta flet për Grekun

Filloreta ka folur me Shkurtën dhe Arditin për banorët. Ajo thotë se brenda janë 11 veta, duke aloduar në 11 gojë të tyre. Sipas saj, dikush ia ka ndryshu...

Filloreta ka folur me Shkurtën dhe Arditin për banorët.

Ajo thotë se brenda janë 11 veta, duke aloduar në 11 gojë të tyre.

Sipas saj, dikush ia ka ndryshu fjalët e saj.

Ajo flet për raportet me Grekun dhe çfarë kanë thënë banorët.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta