Magi ia këqyr fallin Krisë, i fol për Iglin dhe i dalin dy gjarprinj

Magi ka filluar edhe të shikojë fall. Ajo këtë herë filloi me Krinë. Magi i flet për Iglin. Ajo i thotë se i ka dy gjarprinjë. Shihni videon dhe...

Magi ka filluar edhe të shikojë fall.

Ajo këtë herë filloi me Krinë.

Magi i flet për Iglin.

Ajo i thotë se i ka dy gjarprinjë.

Shihni videon dhe kutpojeni se çfarë i doli asaj.

Temat
It's My Home

Të afërta