“Ma mirë lidhi flokët se mos po m’përzihesh me Shkurtën” – Arditi e ngacmon banorin e ri

Arditi e ka ngacmuar Kushtrimin. Teksa Kushtrimi i kishte flokët e zgjidhura, Arditi ka propozuar që t’i lidhtë ato. Kjo pasi e ka ngacmuar duke i thënë lidhi flokët...

Arditi e ka ngacmuar Kushtrimin.

Teksa Kushtrimi i kishte flokët e zgjidhura, Arditi ka propozuar që t’i lidhtë ato.

Kjo pasi e ka ngacmuar duke i thënë lidhi flokët se mos po i përzihet me Shkurtën.

Shihni pamjet dhe reagimin e Kushtrimit.

Temat
It's My Home

Të afërta