Kria: Igli s’i ka punët kurqysh

Kria dhe Magi kanë biseduar mes vete. Aty pranë ishte edhe Igli. Kri e ngacmon pak Iglin që nuk i kanë ndrequr punët. Aty fillojnë të qeshin. Shihni videon...

Kria dhe Magi kanë biseduar mes vete.

Aty pranë ishte edhe Igli.

Kri e ngacmon pak Iglin që nuk i kanë ndrequr punët.

Aty fillojnë të qeshin.

Shihni videon e plotë:

Temat
It's My Home

Të afërta