Filloreta e pranon që ka pëlqim për Grekun, i shokon banorët!

Të gjithë banorët po qëndrojnë në oborrin e shtëpisë. Ata po bëjnë muhabet të ndryshëm dhe po kënaqen me njëri tjetrin. Atmosfera duket e mirë, hajgaret nuk mungojnë. Derisa...

Të gjithë banorët po qëndrojnë në oborrin e shtëpisë.

Ata po bëjnë muhabet të ndryshëm dhe po kënaqen me njëri tjetrin.

Atmosfera duket e mirë, hajgaret nuk mungojnë.

Derisa flasin për shumë çka, aty thuhet edhe një lajm që shokon banorët.

Filloreta e pranon që ka pëlqim për Grekun.

Banorët pastaj fillojnë të këndojnë, pas këtij lajmi shokues!

Kjo ishte vetëm një prank që ndodhi aty.

Shihni videon dhe reagimet e banorëve.

Temat
It's My Home

Të afërta