“Elmedina t’ka pëlqy që ke pranu me ta dhanë Instagramin” – Shkurta e provokon Arditin

Shkurta e provokon Arditin. Thotë se të ka pëlqy Elmedina që ke pranu me ta dhanë Instagramin. Arditi thotë se me pas kanë djal i keq nuk do të...

Shkurta e provokon Arditin.

Thotë se të ka pëlqy Elmedina që ke pranu me ta dhanë Instagramin.

Arditi thotë se me pas kanë djal i keq nuk do të kisha tregu.

Ai thotë se në letër e ka shkru dhe ja ka dhanë.

Shihni videon.

Temat
It's My Home

Të afërta