Elmedina përlahet keq me Filloretën

Elmedina është përla me Filloreten. Debati ishte i ashpër me ato dyja. Elmedina i bërtet Filloretës. Ajo i thotë “ku po të dhembë”? “Nuk mundesh me u sill me...

Elmedina është përla me Filloreten.

Debati ishte i ashpër me ato dyja.

Elmedina i bërtet Filloretës.

Ajo i thotë “ku po të dhembë”?

“Nuk mundesh me u sill me një djalë 24 vjeçar kështu”, shprehet Elmedina.

“A s’po të vjen pak marre a”, shton ajo.

Shihni videon dhe kuptojeni pse reaguan kështu.

Temat
It's My Home

Të afërta