“Edhe 200 kg me i ba, unë prap t’du” – Arditi i thotë Shkurtës

Arditi tashmë është i dashuruar marrëzisht pas Shkurtës. Ai i thotë se edhe po ti bën 200 kg prap do ta do. “Edhe 200 kg me i ba, unë...

Arditi tashmë është i dashuruar marrëzisht pas Shkurtës.

Ai i thotë se edhe po ti bën 200 kg prap do ta do.

“Edhe 200 kg me i ba, unë prap t’du”, shprehet Arditi.

Shihni videon dhe kuptojeni se si reagoi Shkurta, pas kësaj që i tha Arditi.

Temat
It's My Home

Të afërta