Çartet Shkurta: Me ma ble G-classin, e kisha myt veten prej gëzimi – fton sponzorat t’ia sigurojnë një

Shkurta, Arditi dhe banorët e tjerë kanë diskutuar edhe për vetura. Shkurta shpesh po e përmend G-class, një veturë super e shtrenjt. Ajo i ka bë ftesë sponzorave që...

Shkurta, Arditi dhe banorët e tjerë kanë diskutuar edhe për vetura.

Shkurta shpesh po e përmend G-class, një veturë super e shtrenjt.

Ajo i ka bë ftesë sponzorave që po e dëshiron një veturë të tillë.

Ajo ka treguar dhe ngjyrën se çfare e pëlqen.

Shihni si reagon ajo, kur pyetet se çfarë kishe bë po ta kishte ble publiku një veturë të tillë?

Temat
It's My Home

Të afërta