Banori i ri ja sill Elmedinës dhe afrohen shumë, nis prova e javës me Flamurin Kuq e Zi

Në videon e më poshtme mund të shihni përmbledhjen e ditës së 72. Në këtë përmbledhje banorët fillojnë ta ngacmojnë Elmedinën. Shkurta e ngucë për banorin e ri. Banori...

Në videon e më poshtme mund të shihni përmbledhjen e ditës së 72.

Në këtë përmbledhje banorët fillojnë ta ngacmojnë Elmedinën.

Shkurta e ngucë për banorin e ri.

Banori i ri duket se ka një pëlqim për Elmedinën.

Ata e kanë ngacmuar për këtë.

Në video gjithashtu është përmbledhja edhe e provës së javës.

Kjo provë do të jetë me Flamurin Kuq e Zi.

Se për çfarë bëhet fjalë, shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta