Arditi xhelozon për tatuazh, artistat dhe Shkurtën

Në shtëpinë It’s My Home, kanë shkuar Prishtina Tattoo dhe u kanë bë tatuazhe banorëve. Tatuazh ka bë edhe Shkurta. E si duket kjo nuk i pëlqeu Arditit. Ai...

Në shtëpinë It’s My Home, kanë shkuar Prishtina Tattoo dhe u kanë bë tatuazhe banorëve.

Tatuazh ka bë edhe Shkurta.

E si duket kjo nuk i pëlqeu Arditit.

Ai ka kritikuar Shkurtën.

Se për çka bëhet fjalë shiheni videon dhe kuptojeni pastaj.

Temat
It's My Home

Të afërta