Arditi kallëzon qysh e ka pa Shkurtën para se me hi n’shpi

Arditi ka folur për Shkurtën me banorët e tjerë. Teksa qëndronin në oborrin e shtëpisë, ai flet se si e ka pa Shkurtën para se të hyjë në shtëpi....

Arditi ka folur për Shkurtën me banorët e tjerë.

Teksa qëndronin në oborrin e shtëpisë, ai flet se si e ka pa Shkurtën para se të hyjë në shtëpi.

Shkurta tregon se kush ka qenë i pari në shtëpi, dhe kur ka ardhë ajo, e më pas edhe Arditi.

Arditi tregon se ishte duke shikuar live, dhe kur e ka pa se ka ardhë banorja e re.

Më poshtë shihni videon.

Temat
It's My Home

Të afërta