“200 euro prej buxhetit me i nda për fëmijët e Filloretës” – Shkurta emocionon Filloretën

Banorët ishin duke diskutuar për buxhetin e madh që kishin dhe duke përpiluar listën për të blerë gjërat e nevojshme. Shkurta propozon që 200 euro t’i ndajnë për fëmijët...

Banorët ishin duke diskutuar për buxhetin e madh që kishin dhe duke përpiluar listën për të blerë gjërat e nevojshme.

Shkurta propozon që 200 euro t’i ndajnë për fëmijët e Filloretës.

Pas kësaj, është emocionuar Filloreta.

Ajo ia puthë dorën Shkurtës.

Banorët e përkrahën këtë ide.

Dhe më në fund Baba vendosi që edhe të bëhet ajo që tha Shkurta.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta