Shkurta hin n’burg dhe e zgjedh banorin e ri, plas krejt Arditi

Shkurtën e ka shti Baba në burg. Ajo ka hyrë në burg teksa bisedonin me banorët dhe flisnin për Babën Ajo thotë se Baba nuk e bon nervoz, ndërsa...

Shkurtën e ka shti Baba në burg.

Ajo ka hyrë në burg teksa bisedonin me banorët dhe flisnin për Babën

Ajo thotë se Baba nuk e bon nervoz, ndërsa Baba merr vendim të shtin në burg.

Pas këtij vendimi Shkurta çartet.

Baba i propozon të të tregoj se sa germa janë të shkurar në burg, lëshohesh.

Ajo thotë “jo qitu po rri”.

Pastaj Baba i thotë zgjedhe dik që te shtimë në burg.

Ajo kërkon Kushtrimin të hin në burg dhe ashtu ndodhi.

Kushtrimi thtoë nuk është e drejt, ndërsa Arditi as që i dëgjohet zëri.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta