Shkurta afrohet me banorin e ri, Arditi bëhet xheloz

Më poshtë mund ta shihni përmbledhejn e ditës së 71 brenda shtëpisë It’s My Home. Në këtë përmbledhje mund të shihni shumë çka. Banorët, kushdo që ka dëshiruar ka...

Më poshtë mund ta shihni përmbledhejn e ditës së 71 brenda shtëpisë It’s My Home.

Në këtë përmbledhje mund të shihni shumë çka.

Banorët, kushdo që ka dëshiruar ka pas mundësi të bëjnë tatuazhe.

Pastaj, Shkurta kishte hyrë në burg dhe bashkë me të edhe banori i ri, Kushtrimi.

Ata kanë biseduar shumë çka.

Kjo ka bë që Arditi të xhelozon nga jashtë.

Shihni përmbledhjen e plotë:

Temat
It's My Home

Të afërta