“Qysh e zgjedhë banorin e ri veç me provoku Arditin” – Greku ia bën bajat Shkurtës

Shkurta ka dalë nga burgu pasi ishte brenda me banorin e ri. Shkurta dhe Greku kanë biseduar për këtë. Greku i thotë se e ke zgjedhë banorin e ri...

Shkurta ka dalë nga burgu pasi ishte brenda me banorin e ri.

Shkurta dhe Greku kanë biseduar për këtë.

Greku i thotë se e ke zgjedhë banorin e ri me provoku Arditin.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta